Despre noi

Pietro Catelli, fondatorul si presedintele Companiei Artsana, s-a nascut la Como in 14 aprilie 1920. El a fost decorat cu titlul de onoare “Cavaliere del Lavoro”. Intreaga sa activitate are la baza dezvoltarea relatiilor interumane si dragostea fata de munca. In anii de dupa razboi el a reusit sa fondeze o companie bazata pe calitatea produselor, identitatea brand-ului si comunicare. In 1946 sediul Artsana a fost stabilit la Como, compania producea si distribuia ace hipodermice, termometre si seringi. Brand-ul Chicco s-a nascut in 1958 odata cu Enrico, primul fiu al lui Catelli.

In ultimii 40 de ani brand-ul Chicco s-a perfectionat in fabricarea produselor non-alimentare pentru copii.

Scopul declarat al Artsana este de a “ avea grija de copii si de tot ce ii inconjoara inainte de a se naste si pana la pubertate”. Este un proiect unic, care se dezvolta continuu, ajutand compania sa devina experta in tot ce tine de lumea copiilor si un sfatuitor atent si de incredere pentru parinti. Are la baza un proiect de cercetare dezvoltat in cadrul Centrului de Studii propriu care reuneste pediatrii, dentisti si obstetricieni.

Pentru parintii celor aproximativ 300 de milioane de copii care au crescut cu produsele Chicco, acest nume nu reprezinta doar brand-ul cu cei mai multi cumparatori in Italia si in lume ci este punct de referinta. Reprezinta siguranta unor produse create si fabricate cu dragoste si grija, de inalta calitate si maiestrie.

“Chicco” este singura gama completa care se adreseaza nu numai nou-nascutilor dar si proaspetelor mamici, ajutand parintii sa creasca copilul mai usor si in conditii deosebite.

Gama produselor “Chicco” este foarte variata, continand urmatoarele grupe de produse: produse speciale cosmetice care se adreseaza viitoarelor mamici, produse parafarmaceutice (tetine, suzete, biberoane, pompe san, aspiratoare nazale,etc.); produse cosmetice speciale pentru nou-nascuti; jucarii acoperind toata gama de varsta de la 0-3 ani; accesorii puericultura (carucioare, scaune auto, premergatoare, scaune masa, paturi, etc.); imbracaminte si incaltaminte pentru copii intre 0 si 6 ani.

Grupul Artsana este prezent in toata lumea prin 19 filiale proprii , din care 13 se afla in Europa si printr-o retea selectionata de dealeri si distribuitori locali.

In Romania produsele “Chicco” sunt aduse inca din 1996 de compania PARALELA 45 TURISM SRL prin departamentul sau separat de comert, avand statut de unic importator si distribuitor.

Conlucrarea cu firma producatoare din Italia, “Artsana SpA”, a inceput cu deschiderea unui magazin de prezentare si desfacere a produselor “Chicco” si treptat a evoluat prin distribuirea in farmacii, in cadrul marilor magazine tip supermarketuri sau hypermarketuri si in cadrul magazinelor specializate pentru copii.

In prezent, departamentul Chicco dispune de 5 magazine proprii de prezentare si desfacere, situate in Bucuresti, Timisoara, Constanta, Brasov si Cluj-Napoca . Distributia produselor Chicco se face cu ajutorul retelei proprii, astfel incat totalul angajatilor Chicco se ridica la 56 de persoane.

Dovedind spirit inovator, in fiecare an “Chicco” vine cu noutati incontestabile si continue imbunatatiri ale produselor deja existente.